2008. január 27., vasárnap

Tervezünk-szervezünk...

Az ázsiai utazás ötlete már évekkel ezelött elkezdett motoszkálni mindkettőnk fejében, az elmúlt években el is jutottunk együtt Thaiföldre, de inkább csak túristáskodtunk a magunk "béreltmotor-szigettúrák" módján. 2007-ben ebben az időszakban éppen Koh Samuin tengettük életünket, majd a hazaérkezés után elkezdtük szervezni azt az utat ami most meg is valósulhat. Igazán nem is mertük hinni - talán még most sem - hogy ilyen hamar össze is fog jönni.

Célunk nem pusztán a semmit tevés, pihenés, jövés-menés (bár az sem lenne elutasítandó számunkra), mi tervezzük jónéhány nemzetközi és helyi Trade Fair meglátogatását, üzleti szemmel is kacsingatunk majd minden felé.De erről bővebben később írnék, hiszen még annyi idő van az indulásig!

Pontosan másfél hónapunk van még a felszállásig, ezért nézzük hogy is állunk ma: Már a VIE-BKK repjegyünk le van foglalva oda-vissza (módosítható!!!), a Thai vízumunk is be van pecsételve (1 éves üzleti vízumot sikerült intéznünk nem kevés pénzért, de sosem lehet tudni :-)
Néhány szállásunk is le van foglalva már: BKK első hete, Hong Kong repjegy és szállás 1 hétre kifizetve, Malaysia/Langkawi már 90%-on, még hátra van Koh Changra egy hosszabb távú szállás lefoglalása, valamint a BKK-KL repjegy megvétele. Egyenlőre nem szeretnénk betáblázni mindent így még hezitálunk mit foglaljunk le előre...

DEC.18.

Mr. Vu lett a helyi idegenvezetőnk! 11 körül indultunk a Hai Van hágóra, ami a híres császár város, Huē felé vezető, mintegy 130 km- es út r...