2008. március 4., kedd

Már csak 10 naaaaaaaaaaaap!!!

Egyre nagyobb izgalommal várjuk az indulást, de addig még akad intézni való. Hála a HotelClub rendszernek az eddig lefoglalt Hong Kong-i szállásunk a levegőben lóg... :-( Eddig ez volt -a bangkok-i első hetünk mellett - az egyetlen fix pont az utunkban mivel Hong Kong-ot nem akartuk megkockáztatni, ezért itt jó előre foglaltunk szállást. Háát a HotelClub nem egy Sawadee!!! Ezalatt azt értem, hogy egy időpont módosítást 2 hét alatt nem tudtak elintézni, ezért ma utoljára megfenyegettem őket, hogy törlünk minden foglalást ha nem tisztázzák a mai napon hogy van-e foglalásunk a hotelben vagy keressünk másik szállodát.

Reméljük a héten kiderül hogy minden ok. csak ennyire pocsék a rendszer.

Lassan elkezdünk pakolni, bár ahogy tervezzük ez maximum 10 perces elfoglaltság lesz. Ugyanis a kiválasztott bőrönd méreteit tekintve elég kicsi azaz nagyon parányi, egy példán keresztül szemléltetném: ha elmegyünk egy hétvégére abba szoktuk a ruháinkat betenni és még megtelik a Merci csomagtartója :-)
Hát most nem lesz csomagtartó!!!

A héten még megveszük a "kötelező" gyógyszereket és elhezitálunk egy-két oltás beadatásán.
Meglátjuk...

DEC.18.

Mr. Vu lett a helyi idegenvezetőnk! 11 körül indultunk a Hai Van hágóra, ami a híres császár város, Huē felé vezető, mintegy 130 km- es út r...