2008. május 7., szerda

Május 7.











Ingatlan nézőben

11kor találkoztunk a megbeszélt helyen Tibiékkel az egyik ingatlan beruházó és közvetítő irodánál. Mivel nem volt még ott a kontakt sétálltunk megnéztünk egy nemrég befejezett lakóparkot a hegyoldalban majd visszacsurogtunk az irodához. Itt átnéztük a lehetőségeket majd nyomtatott verzióban is magunkhoz vettük az ajánlott ingatlanokról szóló anyagot és holnapra egyeztettünk időpontot a személyes megtekintésekre. Délután 2-re értünk haza, egy gyors fürdés és már indultunk is a 4 órás meetingre egy másik irodához, ahol tegnap fixáltuk ezt az időpontot.
Elsőként a saját beruházásukat néztük meg, ami bár gyönyörű és lokálisan is megfelelő de a kivitelezés nem volt annyira megnyerő a ház körül magasan húzódó kőfal miatt és a projekt félkész állapota miatti építkezésből kifolyólag.

Még két telket megnéztünk Maenam Hillsen, versenyképesnek nem mondható de alkuképes gyönyörű panorámával.

6 óra lett mire hazaértünk, kellemesen elfáradva sok infóval. Most vacsora következik... Csajok! Kutyák jól vannak, hiányolnak Titeket, Madzsu is előkerül többször egy nap és vigyorogva jön udvarolni! Még a gyerekeket nem láttuk!

Nincsenek megjegyzések:

DEC.18.

Mr. Vu lett a helyi idegenvezetőnk! 11 körül indultunk a Hai Van hágóra, ami a híres császár város, Huē felé vezető, mintegy 130 km- es út r...