2008. március 14., péntek


Repülés
Korán reggel indultunk kb. 7:00 am kor Budapestről. Andi papája vitt ki minket és könnyedén már kint is voltunk olyan f 10 kor a bécsi reptéren . Kellemes reggeli kávé a nagy forgatagban , közben telefonok skypon a családtagoknak és barátoknak és zabálás non-stop. Az idő repült és egyszer csak azt vettük észre, hogy már a gépen ülünk.. Itt kell megjegyezzem, hogy Andi annak ellenére hogy igen nehezen viseli a repülés előtti perceket ma nagyon ügyes és laza volt.….jókat dumáltunk és no-para volt – szeretem Őt nagyon… Elutaztunk? – hümm ….!!!! ez még most olyan hihetetlen

2:30 pm Nagyon elégedettek vagyunk a szolgáltatásokkal. Nagy a hely és nagy a dvd is előttem jó a consol és jók a játékok meg a filmek. Finom volt az ebéd melyet a felszállás után már 30 perccel tálaltak. Lehetet csirkés (olyan thai kaját rendelni) illetve szokásos marhás krumplis tápot (angol típus ) kérni. Andi csirke volt én marha – nagy marha!!! mert a csirke jobban nézet ki és finomabb is volt. Mindettől függetlenül összességében minden jó eddig, szuper volt a felszállás és a gép méretei is nagyok, privát 2-es blokkban vagyunk közel klotyóhoz és a balli is nagyon finom volt amiből minnyá 3 at is megittam. Összességében 2 és fél órányi repülés után azt kell mondjam elégedett vagyok (Andi már alszik) jók a filmek és a játékok is meg itt a lap top… Remélem hamar eltelik az idő. Van rengeteg könyv és újság is velünk. Élvezem, hogy on-line tudok írni mi történik.

Kb. még 6 órányi repülés – (épp egy könnyed Horvátország kocsival) – és már ott is vagyunk Bangkokban. Ott vár minket „elvben” a szálloda embere reggel helyi idő szerint 6:30 am kor (Bp 12:30 pm) . Bevisz minket a szállodába ezt rafináltan már otthonról leszerveztem. A hosszú utazás után mindig „kész” az ember és jobb ha viszik-hozzák. Ez egyébként nem a mi stílusunk ez, de így a tutti ha befutunk később minden magunk intézünk majd.

Na ennyit így a repülésről majd folytatom a szállodából mi volt.

Most pedig ünnepélyesen megiszok még 1 ballit és elgondolkozok hogyan fogok dohányozni a gépen…?????

...sehogy... Bence nem dohányzott a gépen végül.

ÉRKEZÉS

5:30 kor leszálltunk a 27 fokos Bangkokban. A taxi várt ránk fél óra alatt bent voltunk a városban és még egy 15 perc múlva a szobánkat is megkaptuk.
Ezek után 5 óra alvás következett. Rövid séta a 35 fokban arra késztetett bennünket, hogy felmenjünk a szálloda tetején lévő sky poolba. Hááát nagyon szuper kivéve hogy drága a hotelben a net, ezért most este fél 8 kor még kerestünk egy net kávézót és innen írtunk.

Mivel szeretnénk egy nagyot aludni, mára búcsúzunk!!!

jó éjt!

Nincsenek megjegyzések:

DEC.18.

Mr. Vu lett a helyi idegenvezetőnk! 11 körül indultunk a Hai Van hágóra, ami a híres császár város, Huē felé vezető, mintegy 130 km- es út r...