2008. május 15., csütörtök

Május 11-14.

Jövés-menés...

Az elmúlt napokban sajnos az internet összeköttetés problémás volt, egy hete szerelik kisebb-nagyobb sikerrel, de nem jöttek rá, hogy a kiszolgáló adja a rossz jelet, hiába teszik tele a kertet routerrel nem lesz jobb...

Ismét borúsabb napok köszöntöttek be, de még mindig szerencsések vagyunk az elmúlt napok/hetek "környékbeli" történéseit nézve (ciklon, földrengés...)
A jóidő ismét a nyakunkon, úgyhogy meghoztuk azt a döntést ami ismét a blogot is érdekesebbé teszi majd az olvasó számára! Ma 14-e este van és holnap reggel elindulunk Dél-Thaiföld felfedezésére , "saját" autónkkal.

Krabi tartomány és szigetei lesz a holnapi, első állomás aztán majd útközben alakul!

Nem tudjuk még, hogy lesz internet kapcsolatunk, lehet hogy 1-2 nap csúszás lesz a blog feltöltésében, de mindent megosztunk továbbra is folyamatosan Veletek. NÉZZÉTEK!!!
Az elmúlt napokra képeket nem teszünk fel, mert már a könyökötökön jönne ki a pálma és a tenger a fehér homokkal :-)

Fényképező betöltve, útra készen állunk!

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Elolvastam mind az utolsó szálig, kicsit le voltam maradva, de az összes napot végigszemezgettem. )) Írtam a "papucsos" ingatlanozással kapcsolatos dologhoz is, annál a napnál megtaláljátok :) Pusza, Indián )

DEC.18.

Mr. Vu lett a helyi idegenvezetőnk! 11 körül indultunk a Hai Van hágóra, ami a híres császár város, Huē felé vezető, mintegy 130 km- es út r...