2008. március 17., hétfő

Márc.17.




Egész délelőtt a sky poolban pancsoltunk, le is égtünk kellemesen. A mai napot az ingyen internetezési lehetőség felkutatásával töltöttük. Nemmessze azaz 2 megállónyira tőlünk van egy nagy pláza ami Siam névre hallgat. Kép lejebb csatolva... Szóval abban a reményben , hogy találunk nem lekódolt hálózatot a területén, elindultunk Bence hátán a laptoppal.

Bejártuk fentről -le és vissza de semmi siker. Beültünk egy fizetős helyre 20 perc-ért (ami valójában 15 volt) fizettünk 20 THB-t , semmit sem tudtunk megnézni ennyi idő alatt ezért el is jöttünk eredmény nélkül.

Vissza a mi kis jól bevált negyedünkbe... A hotel felé menet gondoltuk most másik utcán megyünk - ami roppant jó ötlet volt! Így láttuk meg a go-go bárok utcájában a bácsit egy bár teraszán laptoppal. Ő mondta hogy talált netet így beültünk mi is. Kár hogy szagokat nem tudok feltölteni :-) megér egy misét!

De a net kiváló. Eddig 2 sör és egy kóla az ára :-)

Ma találtunk egy szimpi utazási irodát ahol megtudtuk, hogy 900 Thb-ért levisznek Koh Chang szigetére egy légkondis minibusszal. Ezzel fogunk 5 nap múlva elindulni... Majd kiderül hogy légkondis-e és minibusz vagy a szokásos átverés és az állatokkal a platón visznek.

Mára nem terveztünk semmi extrát, de azt teljesítettük. Holnap vagy holnap után Ayutthaya a régi királyi város, az bztos érdekes lesz.

Nincsenek megjegyzések:

DEC.18.

Mr. Vu lett a helyi idegenvezetőnk! 11 körül indultunk a Hai Van hágóra, ami a híres császár város, Huē felé vezető, mintegy 130 km- es út r...