2023. december 13., szerda

DEC.12.

Tulajdonképpen az egész napot átutaztuk, az időeltolódás miatt este 8:20 ra értünk Hanoiba. Ami viszont zseniális volt, hogy a bőröndök is megjöttek velünk együtt és a transzfer is ott volt a reptéren, pedig csak egy WhatsApp üzenetet küldtem a hotelnek Isztambulból, hogy késünk 5 órát! Sötétben találkoztunk ezzel a csoda várossal először de már érezhető volt, hogy nem fogunk csalódni. Káosz az utakon, járda szélén evés-ivás, motorosok cikáznak dudálva... szóval csak a szokásos.
Fáradtság ide, hosszű utazás oda, muszáj volt körülnézni a környéken még este. Elmondhatatlan az az élet ami fogadott! Ránézésre sem derülnek ki az üzletekről, hogy mivégre jöttek létre. Csipsz mindenhol van kirakva, van ahol motort szerelnek, van ahol egy lavorban zöldséget mosnak és sámlin ülve esznek valamit helyi löttyöt, a háttérben pedig a környékbeli túrákról fotók de tuti kapsz telefonkártyát is ha rákérdezel. Good night Vietnam!

Nincsenek megjegyzések:

DEC.18.

Mr. Vu lett a helyi idegenvezetőnk! 11 körül indultunk a Hai Van hágóra, ami a híres császár város, Huē felé vezető, mintegy 130 km- es út r...