2008. május 30., péntek

Május 3O.























Ko Som szigetén

Fél éjszaka a szúnyogokkal harcoltunk, de igazából nem is voltunk álmosak ezért megnéztünk 2 teljes évadot a "Nancy ül a fűben" c. sorozatból és a "hivatali patkányok"-at.

Ettől függetlenül egészen korán keltünk. Nemsokkal ezután kialakult a program, Tibiék hivtak, hogy becsatlakozunk-e a Ko Som-ra tervezett kirándulásba. Naná!
Erről a kis szigetről annyit kell tudni, hogy 1O perc egy kis lélekvesztő halászhajóval innen és egyetlen bungis resort van rajta és egy étterem.

2-kor találoztunk Choeng Mon-on, majd Kami,Kori, Anitáék és mi elindultunk a kis halászkikötőbe és bérelt kis hajónkkal átmentünk a szigetre. Útközben lelassitott kapitányunk egy helyen és jobbra mutatva közölte: "big fish"....??? Mire Anita: cápa fish?

Nem láttuk pontosan, de talán nem is baj!

Egész délután a parton dumálgattunk, ültünk a meleg vizben és egy jót ettünk. Nagyon jól éreztük magunkat, nagyon szép nap volt.

Este 6 körül indultunk vissza, a naplementét nézegettük visszafelé és reménykedtünk, hogy a közelgő eső előtt még visszaérünk a partra.

Hazafelé már esőben jöttünk, de ez egyáltalán nem volt zavaró. Internetünk is van végre ezért pótoljuk az elmúlt napok lemaradását a bangkoki üzleti találkozók terén.

Nincsenek megjegyzések:

DEC.18.

Mr. Vu lett a helyi idegenvezetőnk! 11 körül indultunk a Hai Van hágóra, ami a híres császár város, Huē felé vezető, mintegy 130 km- es út r...