2008. június 2., hétfő

Május 31.







Lipa Noi


Dél körül elindultunk a gyülekező pontra azaz Tibiékhez. Az időjárás eldöntötte a további programot már csak a helyszint kellett kiválasztanunk. Az irány végül Lamai lett egy kellemes part menti étterem, szórakozóhely keverékét céloztuk be.

Bence az itteni közlekedési formát választotta azaz a platón utazott. Lamai felé ismerős párt pillantottunk meg az út szélén ezért visszafordultunk. Kami és Kori aznapra kölcsönzött Honda Goldwing-je lerobbant, se előre se hátra… Már leállitottak addigra minden arra járót de a probléma nem oldódott meg egyhamar, ugyanis letört a levegőszűrő ami miatt folyton leállt a motor. Igy hát letáboroztunk az út szélén mert a kölcsönző cég 1 óra múlva tudott csak másik motorral kijönni, ezt meg nem akartuk otthagyni. Tibi elment egy kis frissitőért, közben Bence és Kami próbálták amolyan „jó magyar” módra megoldani a problémát. Egy helyi bácsika segitett a fiúknak a letört doboz fixálásában azaz hozott egy széles gumiszalagot amivel a fiúk odakötötték a dobozt. Sajnos igy is csak métereket lehetett haladni majd ismét megállt a motor. Nem próbálkoztunk tovább, megvártuk a cseremotort addig a platón ülve eltrécseltünk.

Miután kamiék megkapták az új motort folytattuk utunkat a part felé… A beach ahova mentünk nem jött be egyikünknek sem igy irány Lipa Noi!
Tibiék egyik kedvenc helye, nagyon nyugis , szép öböl ahol letelepedtünk pár órára.

Este hivatalosak voltunk Tibiékhez halvacsorára pontosabban: harcsapaprikás túrós csuszával!!!
A vacsora és a társaság is kiváló volt. Tibiék szomszédos lakásának tulajdonosai, 2 Hongkongban élő üzletember voltak még jelen este, akik nagyon kellemes emberek, igazán jól éreztük magunkat ISMÉT!

Nincsenek megjegyzések:

DEC.18.

Mr. Vu lett a helyi idegenvezetőnk! 11 körül indultunk a Hai Van hágóra, ami a híres császár város, Huē felé vezető, mintegy 130 km- es út r...