2008. május 3., szombat

Május 3.



Reggeli után elindultunk megnézni az egyik ismerősünk beruházását a Choeng Mon-i hegyoldalban. Eltartott egy darabig amíg megtaláltuk, de végül mi nyertünk. Itt elidőztünk egy kicsit, körbe néztünk mit kínálnak mennyiért.

Pár óra elteltével úgy döntöttünk lemegyünk Chaweng beachre fürdeni egyet mert a 3-4 órás motorozás, jövés - menés a 40 fokban nehezen volt viselhető víz nélkül.
Nagyon tiszta és kellemes hőmérsékletű volt a tenger, szeretjük!

1-2 óra múlva átrobogtunk a „pocsolya” (Choeng Mon) partra egy kis frissítő gyümölcs shake-re, ahol elkapott egy kis zivatar minket. Mire megittuk el is állt az eső folytathattuk utunkat a kevésbé izgalmas Tesco felé néhány dolog beszerzésének céljából.

Ezek a napok nem annyira izgalmasak az olvasó számára biztos vagyok benne, mert 2 hét után nincsenek hatalmas események egy szigeten, amikor már mindent látott az ember, de mi minden nap felfedezünk valami újat azért.

Most már itt annyira este van, hogy ennénk valami finomat, úgyhogy zárom soraimat, megyünk a partra e „chill out cafe”-ba enni egy jó kis thai vacsit!

Nincsenek megjegyzések:

DEC.18.

Mr. Vu lett a helyi idegenvezetőnk! 11 körül indultunk a Hai Van hágóra, ami a híres császár város, Huē felé vezető, mintegy 130 km- es út r...