2008. június 2., hétfő

Június 1.












Jungle Club

Későn keltünk de ezt már le sem kellene irnom, mert mostanában nem megy az alvás éjszaka. Talán az időjárás, talán a szúnyogok vagy csak átáll éppen az alvókánk az otthoni időre…

Dél körül elindultunk Anitáékhoz a megbeszéltek szerint majd innen tovább mentünk a Jungle Club-ba ahová az ebédet terveztük. Ez a hely a hegy tetején helyezkedik el, Chaweng, Choeng Mon és Lamai a panoráma meg a kisebb szigetek. Lenyűgöző fentről a sziget látványa!

Hamarosan befutottak Kamiék is, igy 6-osban ebédeltünk egy jót az egyik sala alatt. A parkban van néhány bungalló is és egy medence kilátással a fent emlitett partokra.

A parkból Choeng Monra mentünk megnézni a Mandalay villákat de tettünk egy kis kitérőt előtte, felvettük még Davidet és Petert a tegnapi vacsora vendégeket.
A villák napról napra látványosabbak már az egyiken a tető is kész van! A kilátás most sem romlott, pláne hogy naplemente előtt voltunk…Ez a sziget egyik legszebb része!

Nincsenek megjegyzések:

DEC.18.

Mr. Vu lett a helyi idegenvezetőnk! 11 körül indultunk a Hai Van hágóra, ami a híres császár város, Huē felé vezető, mintegy 130 km- es út r...