2008. június 7., szombat

Június 3.




























Hut Cha pihi, billiárd, este SOLO

Mai napunkat Tibivel és Anitával töltöttük a resortunkban. A medence mellett ettünk-ittunk napközben.A fiúk rávetették magukat a billiárdra , mi csajok pedig csatlakoztunk. Egészen belejött a banda pár menet után – ezt magamról nem állithatom, ha teljesen őszinte akarok lenni – nem volt megállás. A dákó nem csúszott megfelelően, talán a párás időnek köszönhetően vagy …nem értek hozzá, de Anitának támadt egy korszak alkotó ötlete, azaz behozta a kocsiból a golfkesztyűt! Azt nem tudom már ki nyerte a délutáni sorozatot de este mindenképp volt ok a visszavágóra!

Estefelé Tibiék hazamentek, de éppen csak annyi időre míg mindenki átöltözött és már indultunk is az esti vacsira Chaweng-re az Iyara Beach Hotelbe. A menü: lobster volt sajtszósszal! Kell még egyéb magyarázat?!

A vacsorára összegyűlt a teljes banda – Attila és Szilvi kivételével – azaz 9-en ültünk az asztalnál: David-Peter (Tibiék szomszédai), Kami-Kori, Dia, Anita-Tibi és Mi.
Isteni volt a vacsora és az egész este nagyon jól telt. Amikor már harmadszorra kapcsolták le „véletlen” a világitást úgy döntöttünk átmegyünk a SOLO Bár-ba (divatos berúgós hely menő zenével). Miután a fiúk kiszúrták a billiárd asztalt egész estére kibérelték maguknak egy-egy vödör – értsd szó szerint – koktéllal. Természetesen egyre hosszabbak voltak a menetek és egyre vidámabb a játék.
Zárás (2 óra) után még benéztünk Dia egyik barátjának az újonnan nyitott bárját majd hazatértünk.

Nincsenek megjegyzések:

DEC.18.

Mr. Vu lett a helyi idegenvezetőnk! 11 körül indultunk a Hai Van hágóra, ami a híres császár város, Huē felé vezető, mintegy 130 km- es út r...