2008. június 2., hétfő

Június 2.










Koh Samui Regatta 2OO8

Ma kezdődött az idei 6 napos regatta verseny. Már tegnap láttuk a Jungle Parkból a nagy készülődést amint sorakoznak fel a vitorlások az öbölben. Minden adott az izgalmas versenyhez, reméljük szél is lesz :-)

Mai programunk (autóbérlés,szálloda kiválasztása,bangkoki találkák szervezése
) nem lenne túl olvasmányos ha mélyebben belemennk a részletekbe, viszont néhány képet készitettünk a Samui International kórházról, ezt érdemes megnézni! Olyan mint egy hotel, a belső kertben nagy medencével, erre néznek a szobák. Láttunk néhány beteget amint a medence partján, fürdőnadrágban lábadoznak! A Bangkok Hospital még impozánsabb látványt nyújt, akár egy 5 csillagos Hotel,de sajnos képeket nem tudunk prezentálni róla mert igen furán adná ki ha bemennénk fotózni egy kórházba... (pedig megérne egy misét!)

Estefelé Maenam beachen beültünk egy gyors vacsira még(a fenti kép itt készült az étteremben)

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Guten tag! ) Nahh, mikor gyüttök mán haza? Olvasom 1folytában a blogot, de most már itthon, egy jó paprikáskrumpli mellet kérem a beszámolót :)
Üdv Kaminak és látom ott van vele Corina, neki pussz :)
Milyen kicsi ez a világ :D

Névtelen írta...

Jahh és én voltam , az ingatlanos Indián :)

DEC.18.

Mr. Vu lett a helyi idegenvezetőnk! 11 körül indultunk a Hai Van hágóra, ami a híres császár város, Huē felé vezető, mintegy 130 km- es út r...